VIGTIGT: Du skal altid medbringe et lagen til at ligge på. (Af hensyn til corona beder jeg dig i øjeblikket medbringe både lagen OG tæppe)

Det er altid en god idé at forberede din krop på behandlingen, samt at have god tid til at "lande" bagefter.

Før
Det optimale vil være, at du undgår at fylde noget i maven fra ca. to timer før du ankommer. Dermed slapper dit fordøjelsessystem mere af, så der er bedre plads til udrensning i hele dit system, når du lægger dig på briksen. Er det første gang du kommer til behandling hos mig, vil jeg starte med en kort samtale, hvor jeg beder dig fortælle om, hvordan du oplever dine symptomer, hvad enten de er af fysisk eller psykisk karakter, og hvor jeg endvidere spørger ind til dine nuværende livsomstændigheder.

Under
Jeg kan arbejde let og ledfrigørende og jeg kan arbejde dybt og følelseskonfronterende. Der vil sandsynligvis være tale om en dynamisk vekslen mellem det lette og det dybe i den måde jeg arbejder på, således at vi altid arbejder i et tempo din krop og psyke kan følge med i. Vi taler løbende om, hvad der sker. Læs mere om teknik og forløb under fanen Behandlingen.

Efter
Efter en behandling er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand, da der vil være mange affaldsstoffer, der har frigjort sig i kroppens væv. Du renser dig selv ved at trække vejret og drikke godt med vand.

Det er en fordel, hvis du efterfølgende har god tid til at nyde den skærpede kropsfornemmelse samt fordøje de indtryk du har fået.

Pris

90 min. behandling på Bernhard Bangs Allé koster 800 kr.

90 min. behandling på Vester Bøgebjergvej koster 700 kr.

 

Du kan betale kontant i forbindelse med behandlingen, via MobilePay eller på konto 6150-0000151941

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 24 timer før aftalt tid, betales fuld pris, medmindre tiden når at blive afsat til en anden.

 
 

Screen Shot 2014-11-25 at 21.02.32

dsc 0338